Aveda Color Renewal Cool Blonde (150ml)
  • Aveda Color Renewal Cool Blonde (150ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Aveda

Aveda Color Renewal Cool Blonde (150ml)

0 Arvostelua

38,50€(25,67€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Aveda Color Renewal Cool Blonde (150ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusväritVärinaamioVegaaninen

Kaupat

NordicfeelElevenBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Eleven

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

150 ml, Värikääre vahvistaa väriä, virkistää sekä luonnollisia että värjättyjä hiuksia. Antaa kiiltoa ja eloisuutta välittömästi. 73 % lisää sileyttä ja kuntoa terveemmille hiuksille. Sopii: Kaikki hiustyypit: Hienot, keskikokoiset, paksut.Kaikki tekstuurit: Suorat 1A-1C, Aaltoilevat 2A-2C, Kiharat 3A-3C, Kiharat 4A-4C. Turvallinen värjätyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille.Sheavoi ja ravitseva hedelmäöljysekoitus tarjoavat syvää hoitoaHiuksista tulee pehmeämpiä, silkkisempiä ja näyttävät terveemmiltä jo yhden käsittelyn jälkeen. • Sheavoi• Mansikkaöljy• Aprikoosiöljy• VadelmansiemenöljyAromiAvedan omalla Pure-Fume™-aromilla, jossa on osmanthusta, sertifioitu luomu appelsiini-, setri- ja muut puhtaat kukka- ja kasviesanssit.98% luonnollista alkuperää*. Vegaani. Cruelty free.*ISO-standardin mukaan kasveista, ei-maaöljy-mineraalista ja/tai vesilähteestä.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita