Anastasia Beverly Hills Magic Touch Concealer 21
  • Anastasia Beverly Hills Magic Touch Concealer 21 thumbnail 1

Tuotemerkit > Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills Magic Touch Concealer 21

0 Arvostelua

31,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Anastasia Beverly Hills Magic Touch Concealer 21 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiPeitevoiteet

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Anastasia Beverly Hillsin Magic Touch Concealer on kevyt koostumus, jossa on luonnollinen lopputulos, joka yhdistyy ihoon ja korjaa, kirkastaa, häivyttää ja peittää. Voidemainen koostumus antaa keskipeittävän tai täydellisen peittävyyden, kun taas valoa heijastavat hiukkaset neutralisoivat virheitä ja luovat ""pehmeän tarkennuksen"". Magic Touch Concealer auttaa kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa hapettumatta tai asettumatta hienoihin juonteisiin. Aminohapot takaavat nopean levityksen ja tekevät levittämisestä helppoa ja joustavaa. Pisaran muotoinen applikaattori antaa runsaan määrän tuotetta ja mahdollistaa tarkan levityksen. Löydä oma maaginen vastineesi 25 monipuolisen sävyn joukosta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita