Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 100N
  • Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 100N thumbnail 1

Tuotemerkit > Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 100N

0 Arvostelua

37,20 €

Vertaa hintoja tuotteelle Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 100N ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Anastasia Beverly Hillsin Luminous Foundation on vedenkestävä nestemäinen meikkivoide niille, jotka haluavat heleän ja luonnollisen lopputuloksen. Ainutlaatuinen koostumus antaa keskipeittävän peittävyyden, mutta tuntuu silti kevyeltä iholla raikkaan ilmeen saavuttamiseksi. Tämä on hehkuva peittävyys, jota olet odottanut! Se häivyttää ja auttaa peittämään ihon ja ihon sävyn puutteita kuivattamatta. Yksinkertaisella levityksellä tämä helposti sekoitettava koostumus jättää iholle sileän ja raikkaan ilmeen. Luminous Foundation -meikkivoidetta on saatavilla 50 sävyä, ja se on täysin vegaaninen ja julmuudesta vapaa. Vedenkestävä, pitkäkestoinen meikkivoide, jolla on keskipeittävä koostumus Antaa iholle raikkaan, säteilevän lopputuloksen kevyellä tuntumalla Poistaa epätäydellisyydet ja värimuutokset jättäen iholle luonnollisen tunteen Ei hapetu (eli ei tummu ajan myötä) Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle Ei sisällä gluteenia, parabeeneja, alkoholia, öljyä, mineraaliöljyä ja talkkia Julmuudeton ja vegaaninen Saatavana 50 sävyä Saatavana 5 sävykategoriaa (vaalea, vaalea, keskiruskea, ruskehtava, syvä) ja kolme pohjasävyä (viileä, lämmin, neutraali) Katso alla oleva kuvaus sävykategorioista. Mukana räätälöity hygieniapumppu Valitse sävy, joka sopii parhaiten ihon sävyyn ja pohjasävyyn. Valitse ensin kategorioista: Vaalea, Vaalea, Keskiruskea, Ruskehtava, Syvä ja Syvä ja valitse sinulle parhaiten sopiva sävy. Valitse sitten kategoriasta sävy/alasävy, joka vastaa parhaiten ihonväriäsi. Voit auttaa sinua valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan sävyn valitsemalla sävyn, joka vastaa pohjasävyäsi. C=Cold W=Warm N=Neutral. Jos ihosi sävy on enemmän vaaleanpunainen, punainen tai sinertävä, sinulla on viileä pohjasävy. Jos ihosi sävy on enemmän keltainen, persikkainen tai kultainen, sinulla on lämmin pohjasävy. Jos ihossasi on sekoitus sekä lämpimiä että viileitä sävyjä, sinulla on neutraali pohjasävy.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut