Anastasia Beverly Hills Face Palette Off to Costa Rica
  • Anastasia Beverly Hills Face Palette Off to Costa Rica thumbnail 1

Tuotemerkit > Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills Face Palette Off to Costa Rica

0 Arvostelua

62,26 €

Vertaa hintoja tuotteelle Anastasia Beverly Hills Face Palette Off to Costa Rica ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätKasvopaletit

Kaupat

LookfantasticCult BeautyLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Anastasia Beverly Hills Face Palette -kasvopaletti, jossa on bronzeria, highlighteria ja poskipunaa, kaikki yhdessä kätevässä paletissa, jossa on upouusia sävyjä. Tämä trio mahdollistaa helpon levityksen ja antaa kaikille ihonsävyille luonnollisen hehkun. Uudet, helppokäyttöiset ja rakennettavat koostumukset vastustamattomissa trooppisissa nude-yhdistelmissä tekevät Face Palette -kasvopaletista täydellisen sekä kotona että matkalla. Paletit tarjoavat kaiken nopeasta ratkaisusta matkalla käytettävään hillittyyn ilmeeseen ja juhlavampaan meikkiin, joka kestää koko illan. Paletit sisältävät erittäin pehmeitä, pigmentoituneita koostumuksia, joita voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Face Palette on julmuudesta vapaa, parabeeniton, hajusteeton, öljytön ja ihotautilääkärin testaama. BRONZER Pehmeä puuterikaava, joka sulaa ihoon ja antaa luonnollisen, auringon kiillottaman ilmeen. Pehmeän koostumuksensa ja kevyen tuntunsa ansiosta se antaa virheettömän lopputuloksen. Kapseloitu riisitärkkelys antaa iholle pehmeän tunteen, kun taas ihoa silottava ja valoa heijastava teknologia antaa silkkisen, eloisan lopputuloksen. HIGHLIGHTS Valaistava puuterikaava, jossa on erittäin hienoja helmiäisiä tasaisen, intensiivisen hehkun aikaansaamiseksi. Se virkistää ihoa välittömästi, ja sen voimakkuus on rakennettavissa ja lopputulos on pitkäkestoinen. Silkkisen pehmeä koostumus sulautuu ihoon ja takaa virheettömän lopputuloksen. Pallomaiset pigmentit levittävät valon tasaisesti kauniin, säteilevän lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja pigmentit vähentävät epätasaisuuksia ja juonteita. ROUGE Pehmeä puuterimainen koostumus, joka sulaa ihoon ja antaa luonnollisen, eloisan värin. Äärimmäisen hyvin sekoitettavan, pehmeän koostumuksensa ja kevyen tuntunsa ansiosta se tarjoaa kaiken luonnollisesta, kevyestä lopputuloksesta voimakkaampaan meikkiin. Poskipunassa on ihoa silottava ja valoa heijastava teknologia, joka antaa silkkisen, eloisan lopputuloksen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut