Allies of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial (50ml)
  • Allies of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Allies of Skin

Allies of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial (50ml)

0 Arvostelua

113,50€(22,70€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Allies of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotUninaamiot

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Yöhoitonaamio, johon jätetään (pH 5,2-5,7) voimakas seos 2% dioiinihappoa, 15 antioksidanttia + kirkastusainetta, hopeaa ja luomuruusunmarjaöljyä parantamaan epätasaisuuksien ulkonäköä ja ihon rakennetta sekä parantamaan näkyvästi hehkua. Lääketieteellisestä laadukkaasta Manuka Honeysta (UMF 17+) valmistettu kasvohoito toimii nukkuessasi ja ravitsee ongelmallista ihoa puhtaalla kosteudella, samalla kun se parantaa vanhojen täplien ulkonäköä, hienosäätää ihon rakennetta ja antaa sille hehkua. Se myös rauhoittaa ärsytystä ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Yökäytössä iho näyttää sileämmältä, on vähemmän tukkeutunut ja sillä on säteilevä kirkkaus, joka ei jää huomaamatta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita