Whamisa Finger Peeling Mitt Seeds (180g)
  • Whamisa Finger Peeling Mitt Seeds (180g) thumbnail 1

Tuotemerkit > Whamisa

Whamisa Finger Peeling Mitt Seeds (180g)

0 Arvostelua

39,10€(21,72€/100 g)

Vertaa hintoja tuotteelle Whamisa Finger Peeling Mitt Seeds (180g) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoEkologinen & luonnollinen ihonhoito

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Whamisan innovatiivinen kuorintatuote sisältää 30 kuorintatyynyä. Suunniteltu poistamaan kuolleita ihosoluja iholta helposti ja hellävaraisesti ja puhdistamaan huokoset syvältä ja pienentämään niiden kokoa. Orgaaninen kasvipohjainen betaiini-salisyylihappoa sisältävä kuoriva esanssi on kehitetty puhdistamaan huokoset tehokkaasti. Fermentoidut kasviuutteet, hyaluronihappo ja beetaglukaani ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Ainesosat on fermentoitu Whamisan tunnusomaisen prosessin mukaisesti tehokkuuden lisäämiseksi ja tarjoamaan iholle sen ansaitsema hoiva. Sopii epäpuhtaalle/rasvaiselle iholle, johon tulee helposti finnejä. Käyttö: Puhdista ensin iho. Laita sormesi kuorintatyynylle ja pyyhi kasvosi varovasti pyörivin liikkein kasvojen keskeltä ulospäin. Käsitellessä kaulan aluetta aloita solisluista ja jatka ylöspäin. Huuhtele iho ja levitä sitten Whamisan kasvovettä. Suositellaan käytettäväksi iltaisin, 2-3 kertaa viikossa.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita