The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml
  • The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml thumbnail 1
  • The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml thumbnail 2
  • The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml thumbnail 3
  • The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml thumbnail 4

Tuotemerkit > The Ordinary

The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml

4.0 1 Arvostelua

10,40€(4,33€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle The Ordinary Glycolic Acid 7 % Toning Solution 240 ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 7 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoVegaaninen ihonhoitoVegaaninen

Kaupat

LookfantasticNordicfeelLykoElevenCocopandaBangerheadSephoraCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Glykolihappo on alfahydroksidihappo, joka kuorii ihoa. Tämä 7 % koostumus tarjoaa miedon, hellävaraisen kuorinnan parantamaan ihon sävyä hehkuvaksi. Koostumus parantaa visuaalisesti myös ihon rakennetta jatkuvassa käytössä. Tämä tuote sisältää tasmanialaisen pippurin johdannaista, joka auttaa vähentämään ärsytystä, jota voi esiintyä käytettäessä happoa. Tämän johdannaisen alkuperä on kasveissa ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan, tuotteen väri voi siis vaihdella eri valmistuskertojen välillä. Tuote sisältää myös ginsengjuurta ja aloe veraa, jotka antavat välittömän hehkun iholle ja joilla on rauhoittavia vaikutuksia. pH-arvo tällä tuotteella on noin 3,6. Glykolihapon pKa on 3,6 ja pKa on tärkein huomioitava näkökohta tehtäessä happopitoisia tuotteita. pKa ilmoittaa hapon käytettävyyden. Kun pKa on lähellä pH:ta, on suolan ja happamuuden tasapaino ihanteellinen ja se antaa maksimitehon hapolle sekä pienentää ihoärsytyksen riskiä. Tätä tuotetta ei tulisi käyttää herkällä, hilseilevällä tai vahingoittuneella iholla. Varoitus: Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi kohottaa ihosi herkkyyttä auringolle. Käytä aurinkosuoja-ainetta, joka sisältää SPF -aurinkosuojan, altistuneelle iholle. Käytä tuotetta ohjeiden mukaisesti. Älä käytä tuotetta suositeltua useammin.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ihanan hehkuinen iho käytön jälkeen. Tykkään.

Tietoa kaupoista

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Cocopanda verkkokauppa avattiin vuonna 2016 ja kauppa on muun muassa sijoittunut "Suomen paras verkkokauppa" kilpailussa toiselle sijalle! Cocopandalla on Suomenkielinen asiakaspalvelu, nopea toimitus (2-3 arkipäivää) ja erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Sephora on Ranskalainen kauneustuotteisiin erikoistunut kauppa. Suomeen tilaus Sephorasta onnistuu helposti Ruotsinkielisin sivuston kautta. Sephoran toimituskulut Suomeen ovat alkaen 39 Ruotsin kruunua (noin 3,7 euroa). Toimituskulut alle 550 kruunun tilauksiin ovat hieman isommat eli 79 Ruotsin kruunua (noin 7,5 euroa).

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita