The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil
  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil thumbnail 1
  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil thumbnail 2

Tuotemerkit > The Ordinary

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil

0 Arvostelua

4,70€

Vertaa hintoja tuotteelle The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

ElevenSephoraCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

30 ml, The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil -kasvoöljy sisältää rohtopurasruohon siemenistä kylmäpuristamalla saatua, luomulaatuista öljyä. Rohtopurasruohon eli kurkkuyrtin (borago officinalis) siemenistä saatava öljy sisältää runsaasti iholle välttämätöntä gammalinoleenihappoa ja muita rasvahappoja, kuten linoleeni-, oleiini-, steariini- ja palmitiinihappoja. The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil -kasvoöljy auttaa rauhoittamaan herkästi reagoivaa ihoa, ravitsee kuivaa ihoa ja tuo iholle suojaa. Rauhoittava kasvoöljy100% luomulaatuinen ja kylmäpuristettuSisältää iholle välttämättömiä rasvahappojaSopii kaikille ihotyypeille päivittäiseksi hoitotuotteeksiErityisen hyvä kuivalle ja reaktiiviselle iholleKoko: 30 mlKäyttöLevitä muutama tippa kasvoöljyä kasvoille vesipohjaisten tuotteiden jälkeen.IngredienserHuomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Sephora on Ranskalainen kauneustuotteisiin erikoistunut kauppa. Suomeen tilaus Sephorasta onnistuu helposti Ruotsinkielisin sivuston kautta. Sephoran toimituskulut Suomeen ovat alkaen 39 Ruotsin kruunua (noin 3,7 euroa). Toimituskulut alle 550 kruunun tilauksiin ovat hieman isommat eli 79 Ruotsin kruunua (noin 7,5 euroa).

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita