Tata Harper Superkind Bio-Barrier Eye Creme (15ml)
  • Tata Harper Superkind Bio-Barrier Eye Creme (15ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Tata Harper

Tata Harper Superkind Bio-Barrier Eye Creme (15ml)

0 Arvostelua

137,50€(91,67€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Tata Harper Superkind Bio-Barrier Eye Creme (15ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoSilmätSilmänympärysvoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ikääntymistä estävä silmänympärysvoide reaktiiviselle ja herkälle iholle. Antaa silmänympärysiholle tasaisen ja sileän ulkonäön sekä hehkua että pienentää tummia silmänalusia. Postbioottisen ja ihon suojakerrosta tukevan teknologian yhdistelmä auttaa tasapainottamaan mikrobiomia ja vahvistamaan herkkää silmänympärysihoa. Allergiaystävällinen. Dermatologisesti testattu. Tuoksuton. TRI-ALGAE ANTI-AGEING COMPLEX: Kombun, microchlorellan ja energiaa antavien alaria esculenta -levien yhdistelmä toimii synergisesti vähentäen ryppyjä ja tummia läiskiä. Palauttaa nuorekkaan, terveen ihon. JAVA LUUMU: Kolminkertainen väsymystä ehkäisevä vaikutus auttaa edistämään verenkiertoa ja vähentämään tai poistamaan turvotusta silmien alla sekä varjojen tai tummien silmänalusten ulkonäköä. MERELLISET METABOLIITIT: Tukee proteiinien polymeroitumista ja kiinteyttää ihoa parantaakseen kiinteyttä ja vähentääkseen pusseja silmien alla.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita