Starskin Magic Hour Exfoliating Foot Mask Socks
  • Starskin Magic Hour Exfoliating Foot Mask Socks thumbnail 1

Tuotemerkit > Starskin

Starskin Magic Hour Exfoliating Foot Mask Socks

0 Arvostelua

9,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Starskin Magic Hour Exfoliating Foot Mask Socks ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoKädet & jalatKäsinaamiot & jalkanaamiot

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Unohda jalkakylvyt, pedikyyrit ja hohkakivet. Hemmottele jalkojasi STARSKINin Magic Hour -jalkanaamiolla sukkamuodossa, joka on hellävarainen mutta tehokas ja täydellinen hoito, joka kuorii ja ravitsee samalla. Innovatiivinen kuorintamenetelmä sisältää maitohappoa, joka poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kovettumia ja kuollutta ihoa ilman kovaa hankausta tai mekaanista kuorintaa. Ainutlaatuinen 35 kasviperäisen ainesosan oma sekoitus sisältää rauhoittavaa rooibos- ja soijapapuja, selkeyttävää acerolaa ja kehäkukkaa, jolla on nuorentava vaikutus väsyneisiin jalkoihin. Kuollut iho ja kovettumat alkavat vähitellen hävitä, ja sileä, pehmeä iho tulee esiin. Laita sukat jalkaasi ja jätä ne 60-90 minuutiksi, ja katso sitten, miten maaginen vaikutus kehittyy seuraavien seitsemän-kymmenen päivän aikana. Valmistaudu esittelemään jalkojasi, kenties parissa todella hienoissa korkokenkäsandaaleissa

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut