Starskin Close-Up Firming Bio-Cellulose Face Mask
  • Starskin Close-Up Firming Bio-Cellulose Face Mask thumbnail 1

Tuotemerkit > Starskin

Starskin Close-Up Firming Bio-Cellulose Face Mask

0 Arvostelua

7,80€

Vertaa hintoja tuotteelle Starskin Close-Up Firming Bio-Cellulose Face Mask ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotKangasnaamiot

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

STARSKINin Close-Up on bioselluloosaa sisältävä kiinteyttävä naamio, joka kiristää, kohottaa ja muotoilee ihoa ja antaa sille sileän ja nuorekkaan ulkonäön. STARSKINin ensiluokkainen bioselluloosa sisältää luonnollisesti fermentoitua, vitamiinipitoista kookosmehua, joka kiinteyttää ja ravitsee ärsyttämättä. Läpikuultava levynaamio mukautuu kasvojen muotoon ja lisää painovoimaa ehkäisevän Glacier Extractin ja Tripeptide-1:n tehokkaan kompleksin, joka parantaa veltostuneen ja väsyneen ihon ulkonäköä. Jokainen kiinteyttävä naamio sisältää 30 ml seerumia, joka takaa virheettömän ihon ja valmistaa sinut todella korkearesoluutioisiin lähikuviin. Liity Hollywoodin A-luokan supertähtien joukkoon ja saat kiinteämmän ja sileämmän ihon vain 20 minuutissa

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita