Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver Shammpoo pH 4,5 (250ml)
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver Shammpoo pH 4,5 (250ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver Shammpoo pH 4,5 (250ml)

0 Arvostelua

10,90 €(4,36 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver Shammpoo pH 4,5 (250ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoShampootHopeashampoot

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Pigmenttinen vegaaninen shampoo viileille värisävyille. - Auttaa neutralisoimaan ei-toivottuja lämpimiä pohjasävyjä ja säilyttää ja elvyttää kylmiä värisuuntiin. - Koostumus auttaa palauttamaan hiusten optimaalisen pH:n ja ehkäisee värin haalistumista. - Palauttaa hiusten optimaalisen pH-arvon 4,5, jolloin väri säilyy 90 % jopa 30 pesukerran ajan. - Lisää valkoisiin hiuksiin ja hyvin vaaleisiin tyviin hienoa häkäistä hohtoa. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja työstä sisään. Eri neutralointituloksia varten jätä hiuksiin: kevyt: 5 minuuttia, keskivahva: 7 minuuttia, voimakas: 10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti; Kun hiusten pH-arvo on säädetty 4,5:een, kuidun varren mikrofibrillejä ympäröivä rakenne kiristyy ja stabiloituu, jolloin pigmentit kapseloituvat syvälle hiusrakenteeseen. Yhdessä Cell Equaliser Technology -teknologian kanssa hiuksen pinta tiivistyy täydellisesti ja antaa pitkäkestoisen suojan ulkoisia vaikutuksia vastaan. Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja, mineraaliöljyä, ftalaatteja, mikromuoveja eikä keinotekoisia väriaineita. Pullosta 97 % on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Pakkaus on kierrätettävissä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut