RMS Beauty Un Cover-Up Cream Foundation 11.5
  • RMS Beauty Un Cover-Up Cream Foundation 11.5 thumbnail 1

Tuotemerkit > RMS Beauty

RMS Beauty Un Cover-Up Cream Foundation 11.5

0 Arvostelua

54,50€

Vertaa hintoja tuotteelle RMS Beauty Un Cover-Up Cream Foundation 11.5 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

RMS Beauty Un Cover-Up Cream Foundation luo kasvoille kevyen ja luonnollisen tasaisen pinnan, joka peittää alleen ihon punoituksen ja epätasaisuudet. Meikkivoiteen ainesosat pehmentävät ihoa ja jättävät ihon pinnalle kauniin, terveen hehkun. Peittävyydestä huolimatta tuote ei tunnu kasvoilla paksulta eikä paakkuunnu, vaan levittyy sujuvasti ja tasaisesti iholle. Tuotteen peittävyyttä voi lisätä kerrostamalla tuotetta. Tämä ihoa hoitava meikki voide parantaa ihoasi ja saa aikaan tasapainoisen, hehkuvan ja tasaisen ihon. Un Cover-up Cream Foundation perustuu luonnollisiin, ekologisiin öljyihin, jotka ovat korkeinta laatua. Tuote sisältää muun muassa Buritiöljyä, jojobaöljyä ja kookosöljyä sekä kehäkukkaa, kurkumaa ja lakritsinjuurta, jotka rauhoittavat ihoa ja toimivat anti-inflamatorisesti. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita