Real Techniques Flawless Base Set
  • Real Techniques Flawless Base Set thumbnail 1

Tuotemerkit > Real Techniques

Real Techniques Flawless Base Set

0 Arvostelua

23,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Real Techniques Flawless Base Set ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitLahjat & meikkisetit

Kaupat

CocopandaOletKaunisLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Luo täydellinen pohjustus näillä täysikokoisilla harjoilla + meikkiharjatelineellä. Sopii käytettäväksi myös poskimeikkiin, kuten poskipuna tai korostusväri. Sisältää: Contour brush: Korostusvärin tai varjostustuotteen hienoon levittämiseen poskiluiden ylä- tai alapuolelle Square foundation brush: Uniikki design, joka mahdollistaa rakentavan peittävyyden nestemäistä meikkivoidetta levitettäessä Detailer brush:Precisionsform ongelma-alueiden helppoon piilottamiseen. Vinkki: käytä huulipunan levittämiseen saadaksesi huuliisi tarkan muodon ja rajat Buffing brush:UltraPlush-harjakset ovat ihanteelliset täyteen peittävyyteen puuterilla tai mineraalipitoisella meikkivoiteella Brush cup:Täydellinen harjojesi organisointiin ja säilyttämiseen. Juuri nytReal Techniques -harjat ovat siirtymässä uusiin, ihastuttaviin pastellisävyihin. Tästä syystä tilattavat sävyt saattavat erota tuotekuvasta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Cocopanda verkkokauppa avattiin vuonna 2016 ja kauppa on muun muassa sijoittunut "Suomen paras verkkokauppa" kilpailussa toiselle sijalle! Cocopandalla on Suomenkielinen asiakaspalvelu, nopea toimitus (2-3 arkipäivää) ja erittäin kilpailukykyiset hinnat.

OletKaunis on 100% Suomalainen koskmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa. OletKaunis tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita