PRIORI Ttc Fx360 Natural Enzyme Peel & Masque (120ml)
  • PRIORI Ttc Fx360 Natural Enzyme Peel & Masque (120ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > PRIORI

PRIORI Ttc Fx360 Natural Enzyme Peel & Masque (120ml)

0 Arvostelua

66,00 €(55,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle PRIORI Ttc Fx360 Natural Enzyme Peel & Masque (120ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen kuorintaKemiallinen kuorinta

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä täydellisen mukautuva hoitotuote on entsyymipohjainen, täysin luonnollinen ihokuorinta. Kuorivan naamion kaksitehoinen vaikutus auttaa hoitamaan kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia, mustapäitä ja aknea, jotka estävät ihoa näyttämästä parhaimmaltaan ja se auttaa myös ravitsemaan, korjaamaan ja syväkosteuttamaan ihoa - ainutlaatuinen yhdistelmä, joka on välttämätön saavuttaaksesi haluamasi ihon. Tämä Triple Turmeric -yhdiste saa ihosi näyttämään ja tuntumaan parhaimmaltaan. Levitä runsas kerros naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa noin 2-10 minuuttia. Poista viileällä vanulapulla tai kasvopyyhkeellä. Käytä viikottain.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut