OPI Muse of Milan Infinite Shine Drama at La Scala
  • OPI Muse of Milan Infinite Shine Drama at La Scala thumbnail 1

Tuotemerkit > OPI

OPI Muse of Milan Infinite Shine Drama at La Scala

0 Arvostelua

11,40 €

Vertaa hintoja tuotteelle OPI Muse of Milan Infinite Shine Drama at La Scala ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

KynnetKynsilakatVärilakat

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Elä la dolce vitaa ja anna Milanon runsaiden värien olla muusasi tämän Drama at La Scala pitkäkestoisen kynsilakkasävyn myötä OPI syksy 2020 kokoelmasta. Infinite Shine on 3-vaiheinen järjestelmä, joka antaa jopa 11 päivää kestoa ja geelilakkamaista kiiltoa. Valmistettu USA:ssa. Käyttö "Vaihe 1. Huolellisen manikyyrin jälkeen puhdista kynnet OPI Expert Touch Nail Wipeilla kostutettuna N.A.S. 99 Nail Cleansing Solutioniin. Vaihe 2. Sekoita Shine Primer huolellisesti ja levitä yksi kerros jokaiselle kynnelle. Vaihe 3. Sekoita valittu Infinite Shine sävy huolellisesti ja levitä kaksi kerrosta jokaiselle kynnelle. Työstä kummatkin kädet yhtäaikaa varmistaaksesi riittävän kuivumisen sen sijasta että vaiheet 1 – 4 työstetään peräjälkeen yhteen käteen kerrallaan. Vaihe 4. Sekoita Infinite Shine Gloss huolellisesti ja levitä yksi kerros jokaiselle kynnelle."" Hyödyt "Saatavilla yli 150 OPIn ikonisimmissa sävyissä. Kestää jopa 11 päivää antaen geelimäisen ja kiiltävän lopputuloksen. Ammattimainen, 3-vaiheen lakkaus. Helppo levitys ja poistaminen. Ei tarvetta valon kanssa kovettamiselle. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, käytä yhdessä Infinite Primerin ja Gloss Top Coatin kanssa.""

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita