OPI Infinite Shine Mi Casa Es Blue Casa
  • OPI Infinite Shine Mi Casa Es Blue Casa thumbnail 1

Tuotemerkit > OPI

OPI Infinite Shine Mi Casa Es Blue Casa

0 Arvostelua

17,40 €

Vertaa hintoja tuotteelle OPI Infinite Shine Mi Casa Es Blue Casa ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

KynnetKynsilakatGeelilakat

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Koe yhden maailman kukoistavimman kaupungin – Mexico Cityn - värit. Mexico City -kokoelman 12 sävyä ovat saaneet inspiraationsa kaupungin taide- ja muotimaailmoista. Vaihe 1. Huolellisen manikyyrin jälkeen puhdista kynnet OPI Expert Touch Nail Wipeilla kostutettuna N.A.S. 99 Nail Cleansing Solutioniin. Vaihe 2. Sekoita Shine Primer huolellisesti ja levitä yksi kerros jokaiselle kynnelle. Vaihe 3. Sekoita valittu Infinite Shine sävy huolellisesti ja levitä kaksi kerrosta jokaiselle kynnelle. Työstä kummatkin kädet yhtäaikaa varmistaaksesi riittävän kuivumisen sen sijasta että vaiheet 1 – 4 työstetään peräjälkeen yhteen käteen kerrallaan. Vaihe 4. Sekoita Infinite Shine Gloss huolellisesti ja levitä yksi kerros jokaiselle kynnelle. Ominaisuudet: Infinet Shine sarjassa on 150+ monipuolista, luovasti nimettyä värivaihtoehtoa. Lakkaus kestää jopa 11 päivää. Ammattimainen 3-vaiheinen järjestelmä. Helppo levittää ja poistaa. Valokovetusta ei tarvita. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, käytä yhdessä Infinite Shine Primer ja Gloss top coat -tuotteiden kanssa.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita