Ofra Cosmetics Lotus Blossom
  • Ofra Cosmetics Lotus Blossom thumbnail 1

Tuotemerkit > OFRA Cosmetics

Ofra Cosmetics Lotus Blossom

0 Arvostelua

22,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Ofra Cosmetics Lotus Blossom ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätKorostustuotteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kylmä aurinkoinen kullan korostuskynä. Glow ikuisesti OFRA: n korostuskynioissa, jotka on luotu voimakkailla helmipigmenteillä, jotka on puristettu nesteestä paistettuun jauheeseen. Kaavan helmien kirkkaus antaa vertaansa vailla olevan kiillon ja pigmentin, joka sulautuu ihoon näyttämättä kakkumaiselta tai jauhemaiselta. Käytä tuulettimen harjaa luodaksesi matalamman avaimen "valaistu sisäpuolelta hehkusta" tai levitä poskipäiden päälle pienemmällä harjalla, jotta voit todella loistaa. Toimintaohje: Levitä kasvojen korkeisiin kohtiin antaaksesi vaikutelman enemmän nosto-ominaisuuksista ja hehkuvasta, säteilevästä ihosta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita