Neal's Yard Remedies Remedies To Roll Womens Balance (9ml)
  • Neal's Yard Remedies Remedies To Roll Womens Balance (9ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Neal's Yard Remedies

Neal's Yard Remedies Remedies To Roll Womens Balance (9ml)

0 Arvostelua

10,50 €(11,67 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Neal's Yard Remedies Remedies To Roll Womens Balance (9ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutTuoksukynttilät ja tuoksutikutHieronta & aromaterapia

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä kätevän kokoinen aromaterapiasekoitus antaa sinulle täydellisen tuen kiireisiinkin päiviisi. Olibaanihartsin, patsulin, geraniumin ja ruusun eteerisistä öljyistä koostuva roll on -tuoksu lisää harmonian sekä tasapainon tunnettasi, kehosi ja sielusi hyvinvointia parantaen. Ota pienikokoinen tuoksu mukaasi minne menetkin, hakeudu päivän aikana pienelle tauolle, hengitä muutaman kerran syvään ja nauti hetkestä. Aromaterapian asiantuntijoiden luoma. Edistää sisäistä harmoniaa ja selkeyttä. Kätevä koko käsilaukussa kannettavaksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut