Meraki Scented Candle Fig and Apricot (12hrs)
  • Meraki Scented Candle Fig and Apricot (12hrs) thumbnail 1

Tuotemerkit > Meraki

Meraki Scented Candle Fig and Apricot (12hrs)

0 Arvostelua

7,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Meraki Scented Candle Fig and Apricot (12hrs) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutTuoksukynttilät ja tuoksutikutTuoksukynttilät

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Levitä kotoisaa tunnetta Merakin tuoksukynttilällä, joka on nyt myös kauniissa vihreässä sävyssä. Tuoksukynttilöitä voidaan käyttää useissa paikoissa kotona, mutta ne olisivat täydellinen elementti kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jossa saatat haluta ylimääräistä luksusta ja hyvinvointia. Viikunan ja aprikoosin, viikunan ja aprikoosin miellyttävän aromin ansiosta kynttilä luo epäilemättä huoneeseen ihanan tunnelman - sijainnista riippumatta. Kynttilän palamisaika on 12 tuntia.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita