Medik8 Micellar Mousse 150ml
  • Medik8 Micellar Mousse 150ml thumbnail 1
  • Medik8 Micellar Mousse 150ml thumbnail 2
  • Medik8 Micellar Mousse 150ml thumbnail 3
  • Medik8 Micellar Mousse 150ml thumbnail 4
  • Medik8 Micellar Mousse 150ml thumbnail 5

Tuotemerkit > Medik8

Medik8 Micellar Mousse 150ml

0 Arvostelua

32,00 €(21,33 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Medik8 Micellar Mousse 150ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 4 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen puhdistusPuhdistusvaahdot

Kaupat

ElevenNordicfeelBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ympäristöystävällinen misellipuhdistusaine (pad-free). Ei jätä jäämiä iholle. Ylellinen voidemainen koostumus. Puhdistaa meikin nopeammin kuin misellivesi. Ei sisällä sulfaatteja - sopii hyvin herkälle iholle! Misellipuhdistusaine, joka sisältää ravitsevaa oliiviöljyä sekä moringauutetta, joka poistaa iholta haitallisia saastepartikkeleita. Nopea ja helppo käyttää. Poistaa kaikki jäämät iholta = et tarvitse vanulappuja. Erittäin mieto puhdistusaine sopii herkälle iholle. Micellar Mousse jättää ihon kosteutetuksi, raikkaaksi ja puhtaaksi. Aktiiviset ainesosat: Oliiviöljy: Poistaa likaa hellävaraisesti, ravitsee ja täydentää ihon luonnollista suojaa luonnollisilla öljyillä. Moringauute: Sisältää runsaasti elintärkeää oleiinihappoa, rasvahappoa, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Muodostaa iholle suojaavan kalvon ilmansaasteita vastaan. Glyseriini: Ihon luonnollisesti kosteuttava ainesosa. Vahvistaa ihon suojakerrosta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita