Max Factor Miracle Second Skin Foundation 04 Light Medium
  • Max Factor Miracle Second Skin Foundation 04 Light Medium thumbnail 1

Tuotemerkit > Max Factor

Max Factor Miracle Second Skin Foundation 04 Light Medium

0 Arvostelua

12,00€

Vertaa hintoja tuotteelle Max Factor Miracle Second Skin Foundation 04 Light Medium ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Max Factor Miracle Second Skin on hybridi meikkivoide, joka ravitsee, tasoittaa ihoa ja peittää kevyesti. Miracle Second Skin kosteuttaa kookosmaidolla ja aloe veralla ja suojaa ihoa pre- ja probiooteilla sekä SPF20:llä. Miracle Second Skin kosteuttaa ihoa koko päivän ja antaa samalla luonnollisen hehkun. Se on ohut ja helppo levittää, tuntuu iholla höyhenenkevyeltä ja antaa kevyen ja luonnollisen peittävyyden. Ihoa kosteutetaan kookosmaidolla, ravitsevalla aloe veralla sekä suojataan ja täydennetään pre- ja probiooteilla. Miracle Second Skin sisältää myös suojakerrointa 20 ja on rikastettu B- ja C-vitamiineilla sekä beetakaroteenilla, jotka antavat iholle kimmoisuutta, säteilevyyttä ja hehkua. Tämä tehostava meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu. - Kevyt peittävyys ja tasoitus - Rikastettu kosteuttavalla kookosmaidolla ja aloe veralla. - Tehostaa esi- ja probioottien sekä B- ja C-vitamiinien avulla. - SPF 20 - Kliinisesti testattu - Dermatologisesti testatt

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita