Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste, 30 ml Lumene
 • Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste, 30 ml Lumene thumbnail 1

Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste, 30 ml Lumene

4.0 1 Arvostelua

21,30€

Vertaa hintoja tuotteelle Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste, 30 ml Lumene ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen hoitoSeerumi

Kaupat

NordicfeelEleven

Osta

Siirryt kauppaan Eleven

Saatavilla seuraavista kaupoista

 • Eleven logo
  Toimitushinta
  Alkaen 4,90€
  Toimitusaika
  Noin 3-5 vrk
  Hinta
  21,30€
 • Nordicfeel logo
  Toimitushinta
  Alkaen 4,90€
  Toimitusaika
  Noin 2-3 vrk
  Hinta
  21,30€

Hintahistoria

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

 • Kirkastaa kivasti ja pehmentää ihoa. Ok hintalaatusuhde.

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita