Living Proof Full Thickening Cream 60ml
  • Living Proof Full Thickening Cream 60ml thumbnail 1
  • Living Proof Full Thickening Cream 60ml thumbnail 2

Tuotemerkit > Living Proof

Living Proof Full Thickening Cream 60ml

0 Arvostelua

13,25€(2,21€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Living Proof Full Thickening Cream 60ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

BeautycosCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä muotoilutuote antaa lisää volyymia. Lisää volyymia ohuille hiuksille, jotka tarvitsevat volyymia. Sillä on pitkäkestoinen vaikutus, joka kestää koko päivän. Täydellinen niille teistä, joiden mielestä hiuksesi näyttävät helposti himmeiltä ja litteiltä. Perustuu ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan. Ei sisällä silikonia, öljyjä tai parabeeneja. Tuotteen koko on 60ml, mikä on superkäytännöllinen ottaa mukaan matkalle käsilaukussa tai kuntosalilaukussa. Voit myös aloittaa 60 ml:lla, jos et ole aiemmin kokeillut tuotetta, jotta näet, sopiiko se sinulle. Sovellus: Levitä sopiva määrä (tuote on paksu, joten aloita pienellä määrällä) puhtaisiin kosteisiin hiuksiin. Levitä koko hiuksiin ja föönaa. Käytä mitä tahansa pyöreä harja föönaamalla hiuksia maksimaalisen volyymin saavuttamiseksi. Tämä on matkakoko, joka on täydellinen mukaan otettavaksi viikonloppumatkalle tai lomalle.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita