L'Oréal Paris Revitalift Laser Concentrated Eye Cream (15ml)
  • L'Oréal Paris Revitalift Laser Concentrated Eye Cream (15ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Revitalift Laser Concentrated Eye Cream (15ml)

0 Arvostelua

19,90€(13,27€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle L'Oréal Paris Revitalift Laser Concentrated Eye Cream (15ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoSilmätSilmänympärysvoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Edistyksellinen anti-age-silmänympärysvoide Sisältää pilkottua hyaluronihappoa, ihonhoidon tähtiainesosaa. Koostumus silottaa ryppyjä ja auttaa tekemään silmänympärysihosta kiinteämmän ja tasaisemman. Sisältää 3% tiivistettyä pro-xylane -ainesosaa, patentoitua anti-age-aktiiviainesosaa, joka on kehitetty silottamaan ryppyjä ja tekemään ihosta kiinteämmän. Silmänympärysiho koetaan sileämmäksi ja heleämmäksi. Silmäpussit koetaan vähemmän näkyviksi. Rypyt silottuvat ja silmänympärysiho näyttää kiinteämmältä. Iho koetaan kimmoisammaksi ja kiinteämmäksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita