Juice Beauty Phyto-Pigments Luminous Lip Crayon 04 Carmel
  • Juice Beauty Phyto-Pigments Luminous Lip Crayon 04 Carmel thumbnail 1

Tuotemerkit > Juice Beauty

Juice Beauty Phyto-Pigments Luminous Lip Crayon 04 Carmel

0 Arvostelua

25,00€

Vertaa hintoja tuotteelle Juice Beauty Phyto-Pigments Luminous Lip Crayon 04 Carmel ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuultenrajauskynät

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Juice Beautyn Luminous Lip Crayon sisältää ainutlaatuisen sekoituksen kasviperäisiä phyto-pigmenttejä ruusuista, munakoisosta, moringasta ja noronepikistä. Jumbo-kynässä yhdistyy kynän hyödyllisyys huulipunan joustavaan peittävyyteen, kaikki yhdessä tuotteessa. Pehmentävät ainesosat hoitavat huuliasi, kun taas kermainen koostumus saa kynän liukumaan tasaisesti huulilla antaen tasaisen lopputuloksen. Phyto-pigmenttipitoiset kynät takaavat kauniin, hienostuneen kiillon, joka tuntuu kevyeltä ja mukavalta huulilla. Tuote sisältää Juice Beautyn omaa, ainutlaatuista Moisture Plant -sekoitusta (glyseriiniä, betaiinia ja fosfolipidejä). Kenelle: Sopii kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille henkilöille, erityisesti sinulle, joka haluat kauniin värikkäät huulet. Rohkeat värit pehmeällä, hienovaraisella kiilteellä Värit vaaleanpunaisen pehmeistä sävyistä tummiin, syviin sävyihin Voidaan käyttää huulten ääriviivan rajaamiseen, koko huulille tai yhdessä Juice Beautyn muiden huulituotteiden kanssa Pehmentää ja kosteuttaa huulia mangonsiemenistä valmistetulla voilla Antioksidantit C- ja E-vitamiinit suojaavat ihoa

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita