It'S Skin The Fresh Mask Sheet Rose
  • It'S Skin The Fresh Mask Sheet Rose thumbnail 1

Tuotemerkit > It's Skin

It'S Skin The Fresh Mask Sheet Rose

0 Arvostelua

2,49 €

Vertaa hintoja tuotteelle It'S Skin The Fresh Mask Sheet Rose ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotKangasnaamiot

Kaupat

Yeppo & SoonsooBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Yeppo & Soonsoo

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kasvonaamio, joka lisää ihon joustavuutta ja antaa uutta energiaa. Sisältää ruusuöljyä, lakritsiuutetta, vihreää teetä ja muita luonnollisia aineita, joiden yhdistelmä tekee kuivasta ja elottomasta ihosta jälleen pehmeän. Sopii kuivalle ja hilseilevälle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon ja antaa iholle kauniin sävyn. Dermatologisesti testattu.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Yeppo & Soonsoo on Korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut kauppa. Yeppo tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita