Isadora Perfect Blush Rose Nude
  • Isadora Perfect Blush Rose Nude thumbnail 1

Tuotemerkit > IsaDora

Isadora Perfect Blush Rose Nude

0 Arvostelua

10,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Isadora Perfect Blush Rose Nude ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätPoskipunat

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Höyhenenkevyt ja silkkisen puuterimainen poskipuna, joka levittyy tasaisesti ja on kerrostettavissa. Samettisen puuterimainen Perfect Blush poskipuna antaa kasvoillesi silkkisen, kevyen värin. Höyhenenkevyt ja silkkisen läpikuultava koostumus on helppo häivyttää sekä kerrostaa saadaksesi aikaan haluamasi lopputuloksen - aina luonnollisesta korostettuun. Siis kauneutta omalla tavallasi. Tulet ihastumaan täydellisen puhtaaseen väriin sekä sen silkkisen pehmeään tuntumaan. Ja mikä parasta – pitkäkestoinen väri korostaa kauneuttasi koko päivän. • Monipuolinen valikoima matta-, satiini- ja helmiäissävyjä • Kerrostettava poskiväri, joka tekee virheettömän, säteilevän ja luonnollisen tyylin • Pitkäkestoinen. Silkkipuuteri – Saa ihosi tuntumaan pehmeältä. Serisiitti – raikas, pitkäkestoinen väri ja luonnollinen hohde. Kevyet esterit – tekee iholle miellyttävän tunteen. Eri poskipunasävyt auttavat korostamaan kasvojasi eri tavalla. Beigen sävyiset poskipunat (Warm Nude on tähän paras) antavat täyteläisyyttä poskillesi, kun taas persikan ja pinkin sävyt (kokeile Intense Peach ja Coral Pink) tuovat luonnollista hehkua kasvoillesi. Tummemmat luumuiset ja ruskeat sävyt taas luovat syvyyttä kasvoihin. ELäINKOKEETON. KLIINISESTI TESTATTU. HAJUSTEETON.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita