IsaDora Metallic Nail Glow Sapphire Blue
  • IsaDora Metallic Nail Glow Sapphire Blue thumbnail 1

Tuotemerkit > IsaDora

IsaDora Metallic Nail Glow Sapphire Blue

0 Arvostelua

5,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle IsaDora Metallic Nail Glow Sapphire Blue ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

KynnetKynsilakatVärilakatVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Pitkäkestoinen kynsilakka,joka antaa kynsille näyttävän kromimaisen metallisen efektin. Tekeekö mieli säihkettä ja kimallusta? Metallic Nail Glow on näyttävä kynsilakka, joka on tehty antamaan lookkiisi häivähdys glamouria. Se luo kiillotetun helmen kaltaisen efektin, joka vangitsee valoa ja antaa kynsillesi upeaa hohdetta. Koostumus on pitkäkestoinen, nopeasti kuivuva ja helppo levittää. Runsas kiilto saa kyntesi näyttämään terveemmiltä. Erityisen kromimainen metalliefekti on saatavilla kolmessa upeassa, rohkeassa, värivivahteisessa sävyssä. Levitä kynsille ja hohda! • Antaa kromimaisen metallisella lopputuloksellaan upean häivähdyksen glamouria • Vangitsee valoa ja antaa täyteläisyyttä • Pitkäkestoinen ja helppo levittää. Täydellisen manikyyrin saavuttamiseksi käytä Metallic Nail Glow -lakkaa yhdessä Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler -kynnenkovettajan kanssa. Viimeistele Holographic Top Coat -päällyslakalla. Levitä päällyslakkaa uudelleen joka toinen päivä pidentääksesi kynsilakan kestoa. ELäINKOKEETON. KLIINISESTI TESTATTU. HAJUSTEETON. VEGAANINEN

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut