IsaDora Large Eyeshadow Brush
  • IsaDora Large Eyeshadow Brush thumbnail 1

Tuotemerkit > IsaDora

IsaDora Large Eyeshadow Brush

0 Arvostelua

11,00€

Vertaa hintoja tuotteelle IsaDora Large Eyeshadow Brush ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitMeikkisiveltimetLuomivärisiveltimetVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tuuhea sivellin, jopa on ihanteellinen kaikkien luomivärien ja pigmenttien saumattomaan levittämiseen. Large Eyeshadow Brush -sivellin on paras vaihtoehto jauhemaisten, voidemaisten ja nestemäisten luomivärien sekä glittervärien levittämiseen. Siveltimen pyöreä muoto ja pehmeät harjakset tekevät siitä ihanteellisen luomivärin saumattomaan levittämiseen, kerrostamiseen ja häivyttämiseen koko silmäluomen alueella. Se on suunniteltu keräämään runsaasti pigmenttiä käytät sitten kosteita tai kuivia tuotteita, mikä tekee siveltimestä täydellisen pohjaluomivärien levittämiseen. Sivellin on hellävarainen iholle, ja voit lisätä värejä ja kerrostaa niin paljon kuin haluat nopeasti ja vaivattomasti. Luo haluamasi sensaatiomainen luomivärityyli siveltimellä, joka auttaa sinua meikkaamaan kuin taiteilija! • Ihanteellinen jauhemaisten, voidemaisten ja nestemäisten luomivärien ja pigmenttien levittämiseen • Auttaa levittämään, kerrostamaan ja häivyttämään väriä saumattomasti koko silmäluomen alueella • Täydellinen pohjaluomivärien levittämiseen – suunniteltu keräämään runsaasti pigmenttiä • Tekee luomivärien levittämisestä nopeaa ja vaivatonta ELäINKOKEETON. HAJUSTEETON. VEGAANINEN

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita