Isadora Explosive Shine Lip Gloss Diamond Crush
  • Isadora Explosive Shine Lip Gloss Diamond Crush thumbnail 1

Tuotemerkit > IsaDora

Isadora Explosive Shine Lip Gloss Diamond Crush

0 Arvostelua

13,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Isadora Explosive Shine Lip Gloss Diamond Crush ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuulikiillotVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kevyt, pehmeä huulikiilto, jossa upea 3D-kiilto. Explosive Shine Lip Gloss -huulikiillossa yhdistyvät upea, säkenöivä kiilto, miellyttävä tunne huulilla sekä kosteutus – kaikki yhdessä täydellisessä huulikiillossa. Kevyt koostumus antaa huulille kolmiulotteista täyteläisyyttä ja kiiltoa. Pehmeä, geelimäinen koostumus rikastettuna yhdistelmällä luonnollisia öljyjä levittyy huulille pehmeästi ja kosteuttaa huulia. Sen täyteläinen, ultra-kiiltävä lopputulos antaa huulillesi pitkäkestoisen moniulotteisen kiillon ja täyteläisen muikistuksen. Mansikanmuotoinen applikaattori tuntuu huulilla pehmeältä ja levittää kiillon tarkasti. Valitset sitten hohtavan tai täysin läpikuultavan viimeistelyn – kaikki sävyt näyttävät kauniilta myös lempihuulipunasi päällä. • Näyttävän säkenöivä kiilto • Upea, 3D-hohde, joka saa huulet näyttämään täyteläisiltä • Kevyen, miellyttävän tuntuinen huulilla Yhdistelmä luonnollisia öljyjä – antaa luonnollisen kiillon ja hyvän levittyvyyden samalla kosteuttaen huulia. Hohtavat polymeerit – parantavat kiillon asettumista ja luovat kiiltävän 3D:maisen kalvon. ELäINKOKEETON. KLIINISESTI TESTATTU. HAJUSTEETON. VEGAANINEN

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut