Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick Ive Been
  • Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick Ive Been thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick Ive Been

0 Arvostelua

16,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick Ive Been ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Erittäin ohut, uudelleen täytettävä huulipuna, joka antaa kylläisen, kestävän värin ja satiinisen viimeistelyn. Huulipuna on superylellistä kullanväristä ulkomateriaalia. Ulkomateriaali on valmistettu siten, että sitä voidaan käyttää koko Confession Ultra Slim -huulipunatäyttöpakkausten kokoelman kanssa. Ominaisuudet: • Voidemainen, kylläinen, kestävä väri satiiniviimeistelyllä • Ei tahmaa • Ultraohut applikaattori tarjoaa hallittavuuden ja tarkkuuden korostamiseen, muotoilemiseen ja määrittelyyn • Kulta-applikaattoria voidaan käyttää koko Confession Ultra Slim -huulipunatäyttöpakkausten kokoelman kanssa (myydään erikseen) • Vegaaninen ja eläinkokeeton

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut