Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush Incandescent Electra
  • Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush Incandescent Electra thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush Incandescent Electra

0 Arvostelua

44,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush Incandescent Electra ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä kiehtova hybridiposkipuna yhdistää Ambient Strobe Lighting Powderin valotehosteet modernit sävyt, jotka antavat poskille välittömästi kirkkaan vaikutelman, jolloin saat saumattoman, hehkuvan, valaistun värin sisältä. Ominaisuudet: • Ilmavat, kevyet poskipunat yhdistävät Ambient Strobe Lighting Powderin valotehosteet useisiin kirkkaisiin väreihin ja nostavat poskipunan uudelle tasolle. • Vaikka perinteinen poskipuna on yleensä tasainen, Ambient Strobe Lighting käyttää Blush Photoluminescent Technologya luomaan syvyyttä ja ulottuvuutta sekä paljon hehkua. Käsintehdyt jauheet on formuloitu käyttämällä edistynyttä sekoitintekniikkaa - mikä tarkoittaa "" sekoittaa "" italiaksi - mikä luo täydellisen tasapainon pigmentin ja jauheen välille, eikä kukaan näytä samalta. • Antaa luonnollisen säteilevän lopputuloksen rakennettavalla värillä ja täydentää kaikkia Ambient Lighting -tuotteita

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut