Ghd Professional Helios Comb Nozzle
  • Ghd Professional Helios Comb Nozzle thumbnail 1

Tuotemerkit > ghd

Ghd Professional Helios Comb Nozzle

0 Arvostelua

24,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Ghd Professional Helios Comb Nozzle ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MuotoiluvälineetHiustenkuivaajat

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

ghd professional kampasuutin meidän erikoiskuvioitu hiustenmuotoilun lisävaruste. Nostaa ja muotoilee hiuksia luonnollisella tekstuurilla. Vie kiharat, pörröiset tai kuvioidut hiukset seuraavalle tasolle ghd professional -kampasuuttimella, joka on yhteensopiva ghd helios -hiustenkuivaajan kanssa. Tämä huippustylistit ovat kehittäneet tämän hiustenkuivaajan lisävarusteen, jossa on kaksi riviä vahvistettuja kartiohampaita, jotka kampaavat hiuksia hellävaraisesti ja nostavat ja muokkaavat teksturoituja, kiharaisia tai kiharaisia hiuksia. Kiinnitä ghd helios -hiustenkuivaajaan valmistellaksesi hiukset kohotettua ja föönattua lopputulosta varten tyvestä latvaan. ghd professional comb nozzle Yhteensopiva ghd helios -hiustenkuivaajan kanssa Leveähampainen kampa luonnollisen muotoisille hiuksille, lisää volyymia, muotoa ja nostetta Kaksirivinen vahvistettu, kapeneva hammasrivi, joka kampaa hiukset hellävaraisesti Tuotteen aitous on taattu

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita