Fillmed Skin Perfusion Aa-Lift Serum Firmness (30ml)
  • Fillmed Skin Perfusion Aa-Lift Serum Firmness (30ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Fillmed by Filorga

Fillmed Skin Perfusion Aa-Lift Serum Firmness (30ml)

0 Arvostelua

57,00 €(19,00 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Fillmed Skin Perfusion Aa-Lift Serum Firmness (30ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvoseerumit & öljytKasvoseerumit

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Jarruta ihon ikääntymistä tällä intensiivisellä seerumilla. Aminohapoilla on ""nostattava"" vaikutus, joka kiinteyttää, kiinteyttää ja palauttaa kimmoisuuden. Ihanteellinen seerumi veltostuneelle iholle, jolla on alkanut näkyä ikääntymisen merkkejä. Se sisältää kollageenia, joka palauttaa ihon tiheyden, ja elastiinia, jolla on vahvistava, jäsentävä ja uudelleenrakentava vaikutus. Tuloksena on kiinteämpi ja energisempi iho. Seerumin läpinäkyvän ja kevyen koostumuksen ansiosta useita seerumeita voidaan käyttää samanaikaisesti. Maksimaalisen sietokyvyn varmistamiseksi 3 seerumia voidaan käyttää samanaikaisesti, jolloin niillä on yhdistetty korjaava vaikutus

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita