Embryolisse Firming Lifting Cream (40ml)
  • Embryolisse Firming Lifting Cream (40ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Embryolisse

Embryolisse Firming Lifting Cream (40ml)

0 Arvostelua

30,40 €(7,60 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Embryolisse Firming Lifting Cream (40ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteetPäivävoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Multiaktiivinen soluja uusiva voide. Metabiottiinen resveratroli ja E-vitamiini, tehokkaasti uusiutumista vauhdittavat ja antioksidanttiset ainesosat, auttavat stimuloimaan kollageenintuotantoa ja säilyttämään kimmoisuuden ihossa. Hyaluronihappo ja kollageeni sitovat vettä ja tasoittavat ryppyjä ja juonteita. Sheavoi ja vitamiini F-glyseridi vahvistavat ihon hypolipidikerrosta. Ihosta tulee kiinteämpi, kosteutettu ja kasvonpiirteet korostuvat. Voide muotoilee kasvoja tasoittaen ryppyjä ja juonteita ja tuoden esiin nuorekkaan hehkun iholla. Ikäluokka 50+.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita