Embryolisse Complexion Illuminating Veil - Bb Cream
  • Embryolisse Complexion Illuminating Veil - Bb Cream thumbnail 1

Tuotemerkit > Embryolisse

Embryolisse Complexion Illuminating Veil - Bb Cream

0 Arvostelua

23,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle Embryolisse Complexion Illuminating Veil - Bb Cream ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiBB-voiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Meikin ja ihonhoidon yhdistelmä, joka kirkastaa ihoa. Häivyttää ihohuokosia ja juonteita sekä peittää pienet epäkohdat mattapintaisen puuterin ja valoa heijastavien pigmenttien avulla. Kosteuvoide sisältää myös hyaluronihappoa, joka tasoittaa ihoa ja antaa lisää täyteläisyyttä. Suojaa vapailta radikaaleilta ja UV-säteiltä (SPF 20), mikä vuorostaa auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkien syntymistä. Luonnollinen lopputulos: kirkas, tasainen ihonsävy ja uskomattoman sileä ihon pinta. Universaali sävy sopii täydellisesti omaan ihonsävyysi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita