Dr Ceuracle Plc Erystop Gel (200ml)
  • Dr Ceuracle Plc Erystop Gel (200ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Dr Ceuracle

Dr Ceuracle Plc Erystop Gel (200ml)

0 Arvostelua

48,50€(24,25€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Dr Ceuracle Plc Erystop Gel (200ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoK-Beauty IhonhoitoKasvonaamiot

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Plc Erystop Gel on kehitetty lievittämään ihoa rasituksen, kuten esim. laserhoidot. (Plc tarkoittaa Post Laser Carea). Tällä geelillä on rauhoittava vaikutus kuumalle, ärtyneelle iholle ja se auttaa korjaamaan vaurioituneita ihosoluja välittömästi. Tasapainottaa ihoa ja vähentää herkkyyttä. Siinä on ihanan kosteuttava ja pehmeä geelirakenne, joka imeytyy nopeasti ihoon. Valmistettu hydrolysoidusta proteiinista, joka lievittää ihon punoitusta heti levityksen jälkeen. Sisältää 3-Hydrolysoitua proteiinia, joka koostuu yhtä suuresta osasta hydrolysoitua maissiproteiinia, hydrolysoitua kasviproteiinia ja hydrolysoitua silkkiä. Tämä auttaa ihoa proteiinilla, lievittää ihoärsytystä ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta terveen ihon kunnon saavuttamiseksi. Sisältää myös hunajauutetta, joka lievittää vaurioitunutta ihoa ja auttaa intensiivisessä kosteuttamisessa. Natriumhyaluronaatti kosteuttaa intensiivisesti ja syvästi, mikä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Ehkäisee punoitusta Vaikuttaa esteitä vahvistavalta Estää kosteushäviön Syväkosteuttava Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja sopii erinomaisesti esimerkiksi punoituksiin. ruusufinni.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita