Dermaceutic 21 Days Kit Brighten Your Skin
  • Dermaceutic 21 Days Kit Brighten Your Skin thumbnail 1

Tuotemerkit > Dermaceutic

Dermaceutic 21 Days Kit Brighten Your Skin

0 Arvostelua

52,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Dermaceutic 21 Days Kit Brighten Your Skin ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoAurinkotuotteetAurinkosuojatKasvot

Kaupat

SkincityLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

21 Days Kit Brighten your skin on sarja tuotteita, jotka auttavat ehkäisemään ja minimoimaan pigmentaatiota sekä tasoittamaan ihon sävyä ja antamaan hehkua Sisältö: Foamer 15 (40 ml): Syväpuhdistava vaahtopuhdistusaine, jossa on 15 % glykolihappoa, joka kuorii Voimakkaasti ja jättää ihon sileäksi ja silkkisen sileäksi hienolla kiillolla. Sillä on myös rauhoittava vaikutus.C25 Cream (12 ml): Suojaava antioksidanttitiiviste, joka ehkäisee pigmentaatiota ja ryppyjä. Antaa iholle hehkua korkean stabiloidun C-vitamiinipitoisuuden ansiosta ja torjuu tehokkaasti vapaita radikaaleja. Radiance (12 ml): Radiance on voimakas kasvovoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Se sisältää kojiinihappoa, arbutiinia ja niasiiniamidia, jotka auttavat minimoimaan pigmentaatioiden näkyvyyttä ja antamaan iholle uutta kiiltoa. Sisältää myös salisyylihappoa ja mantelihappoa, jotka kuorivat ihoa ja stimuloivat solujen uusiutumista Sun Ceutic 50+ Sävytetty (15 ml): Sun Ceutic on aurinkovoide, jonka SPF50+, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä, kuten epäpuhtauksia, juonteita ja kuivuutta. Saatavana universaalissa värissä, joka tasoittaa ja antaa upean kiillon.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Skincity tarjoaa suuren valikoiman ammattikosmetiikkaa ja huolella valittuja meikkejä. Skincity tarjoaa ilmaisia tuotenäytteitä joka tilauksen mukana. Skincity tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 20 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita