DeoDoc 100 % Organic Cotton Tampons Regular no Applicator (18pcs)
  • DeoDoc 100 % Organic Cotton Tampons Regular no Applicator (18pcs) thumbnail 1

Tuotemerkit > DeoDoc

DeoDoc 100 % Organic Cotton Tampons Regular no Applicator (18pcs)

0 Arvostelua

7,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle DeoDoc 100 % Organic Cotton Tampons Regular no Applicator (18pcs) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoIntiimituotteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

DeoDoc pitää emättimesi terveyttä ensisijaisena tavoitteena, joten naislääkäritiimi on luonut hellävaraisen tamponin, joka on valmistettu 100 % orgaanisesta puuvillasta. Pehmeässä puuvillatamponissa on myös erityinen puuvillakalvo, jossa on puuvillalukkoteknologia, joka estää irtoamisen ja tarjoaa samalla maksimaalisen vuotosuojauksen. 18 tamponia. Säännöllinen vuoto tarkoittaa normaalia vuotoa.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita