Clinique Clean Skin, Fresh Start Set
  • Clinique Clean Skin, Fresh Start Set thumbnail 1

Tuotemerkit > Clinique

Clinique Clean Skin, Fresh Start Set

0 Arvostelua

23,00€

Vertaa hintoja tuotteelle Clinique Clean Skin, Fresh Start Set ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoLahjat & ihonhoitosetitAloituspakkaukset

Kaupat

CocopandaBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Pidä iho puhtaana nopeavaikutteisilla, epäpuhtauksia vastustavilla tuotteilla. Ihotyypit: Kaikki Miten tuote vaikuttaa? • Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam sisältää 2 % salisyylihappoa ja auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja ihon terveen näköisenä. • Anti-Blemish™ Solutions Clinical Clearing Gel antaa yhtä hyvän lopputuloksen kuin markkinoiden johtava aknea hoitava reseptilääke. • Dramatically Different™ Hydrating Clearing Jelly auttaa kirkastamaan ihoa näkyvästi 1 % salisyylihapolla. Samalla se saa ihon tuntumaan tasapainoiselta ja sileältä. Tärkeimmät ainesosat • Salisyylihappo ja asetyyliglukosamiini: Poistaa kuolleet ihosolut, jotka voivat johtaa ihohuokosten tukkeutumiseen. • Laminaria Saccharina Extract: Himmentää kiiltoa ja ehkäisee finnien muodostumista. • Hyaluronihappo ja maitohappobakteeri laktobasilli: Kosteuttaa ja ylläpitää ihon luonnollista suojakerrosta. Setin sisältö: Anti-Blemish™ Solutions Cleansing Foam, 50 ml Anti-Blemish™ Solutions Clinical Clearing Gel, 15 ml Dramatically Different™ Hydrating Clearing Jellly, 50 m

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Cocopanda verkkokauppa avattiin vuonna 2016 ja kauppa on muun muassa sijoittunut "Suomen paras verkkokauppa" kilpailussa toiselle sijalle! Cocopandalla on Suomenkielinen asiakaspalvelu, nopea toimitus (2-3 arkipäivää) ja erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita