CLE Multi Cream (65ml)
  • CLE Multi Cream (65ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > CLE

CLE Multi Cream (65ml)

0 Arvostelua

24,00 €(3,69 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle CLE Multi Cream (65ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteet24 tunnin voiteetVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä on nimensä mukaisesti monikäyttöinen tuote. Multi Cream on täyteläinen ja ylellinen voide. Se sisältää Palo Santon rauhoittavia uutteita ja öljyjä, joilla on ihoa kosteuttava vaikutus. Voidaan käyttää päivittäisenä kosteusvoiteena kaikille ihotyypeille. Sisältää myös ainesosia, kuten hydrolysoitua hyaluronihappoa, niasiiniamidia, sheavoita ja hedelmäuutteiden yhdistelmää, jotka kosteuttavat kuivaa tai ärtynyttä ihoa pitkäkestoisesti. Tämä Multi Cream levitetään tasaisesti, imeytyy nopeasti eikä jätä iholle öljyisiä jäämiä. sitä koko kasvoille, vartalolle ja jopa kuiviin hiuspäihin, jotka kaipaavat kosteutta. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Rauhoittaa ja rauhoittaa tehokkaasti halkeilevaa tai ärtynyttä ihoa. Tämä tuote on täysin vegaaninen, ei sisällä gluteenia, parabeeneja ja ftaaleja. Siinä on miellyttävä setri, suitsuke, makea ruoho, sitruuna ja minttu tuoks

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita