CLE CCC Cream Deep
  • CLE CCC Cream Deep thumbnail 1

Tuotemerkit > CLE

CLE CCC Cream Deep

0 Arvostelua

35,00€

Vertaa hintoja tuotteelle CLE CCC Cream Deep ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiCC-voiteetVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä CCC Cream (Color Control & Change Cream) on kevyt all-in-one pohjustus ja meikkivoide, joka sisältää SPF 50 PA +++. Toimii siis sekä pohjustus-, BB- että CC-voiteena. Micro Capsule Technology tekee siitä tasaisen sekoittuvan ihoon ja mukautuu ihon sävyyn. Tuloksena on kasteinen, kosteutettu, kevyesti peittävä iho, joka parantaa ihon estetiikkaa ja elinvoimaa fantastisella hehkulla! Täysin vapaa kaikista synteettisistä tuoksuista (kevyt bergamotin tuoksu (furokumariiniton), appelsiini- ja ylang-ylang-eteeriset öljyt Tämä tuote on täysin vegaaninen eikä sisällä gluteenia, parabeeneja ja ftalaatteja. Pakkaus on kierrätettävä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita