Burt's Bees Burt's Bees Mama™ Leg and Foot Cream With Peppermint and Coconut Oils, 99.0% Natural Origin (100 ml)
  • Burt's Bees Burt's Bees Mama™ Leg and Foot Cream With Peppermint and Coconut Oils, 99.0% Natural Origin (100 ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Burt's Bees

Burt's Bees Burt's Bees Mama™ Leg and Foot Cream With Peppermint and Coconut Oils, 99.0% Natural Origin (100 ml)

0 Arvostelua

14,30€(14,30€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Burt's Bees Burt's Bees Mama™ Leg and Foot Cream With Peppermint and Coconut Oils, 99.0% Natural Origin (100 ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoEkologinen & luonnollinen ihonhoito

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tuntuu kevyemmältä jaloissa virkistävällä jalkavoiteella, joka sisältää piparminttuöljyä ja kookosöljyä. Tämä täyteläinen ja kermainen koostumus sisältää virkistävää piparminttuöljyä ja ravitsevaa kookosöljyä, jotka rauhoittavat ja pehmentävät ihoa. Voidaan käyttää raskauden aikana ja sen jälkeen. Käsittele jalkojasi ja jalkojasi ja hiero tätä 99-prosenttisesti luonnollista hoitoa. Burt's Bees käyttää vastuullisia toimittajia eikä koskaan testaa tuotteita eläimillä. Tämä jalkavoide tarjoaa välitöntä helpotusta väsyneille ja rasittuneille jaloille. Hemmottele itseäsi yhdeksän raskauskuukauden aikana tai kun juokset ympäriinsä pienen vauvasi perässä.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita