Benjamin Barber Body Wash Saffron & Leather (250 ml)
  • Benjamin Barber Body Wash Saffron & Leather (250 ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Benjamin Barber

Benjamin Barber Body Wash Saffron & Leather (250 ml)

0 Arvostelua

22,50 €(9,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Benjamin Barber Body Wash Saffron & Leather (250 ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoVartalonpuhdistuskuorintaSuihkusaippua

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ihana suihkusaippua, jossa on fantastinen sahramin ja nahan tuoksu. Tässä Benjamin Barberin ihanassa suihkusaippuassa on upea Sahrami ja nahka -tuoksu, joka on pehmeä ja lämmin sahramin, nahan ja santelipuun tuoksu. Kosteuttava koostumus jättää ihosi pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi käytön jälkeen! Yhdistä Benjamin Barberin samantuoksuisen vartalovoiteen kanssa! Suihkusaippuaa on saatavilla myös suosituissa tuoksuissa Oud ja Black Oak! * Ihana suihkusaippua * Lämmin sahramin, nahan ja santelipuun tuoksu. * Kosteuttava koostumus * Tekee ihosta silkkisen sileä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut