Benjamin Barber Body Lotion Black Oak (250 ml)
  • Benjamin Barber Body Lotion Black Oak (250 ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Benjamin Barber

Benjamin Barber Body Lotion Black Oak (250 ml)

0 Arvostelua

21,00€(8,40€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Benjamin Barber Body Lotion Black Oak (250 ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoVartalon kosteutusVartalovoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kermainen ja täyteläinen vartalovoide, joka on tuoksutettu maskuliinisella Black Oak -tuoksulla. Benjamin Barber Body Lotion Black Oak on vartalovoide, jossa tammea, nahkaa ja tupakkaa tukevat setrin ja santelipuun puumaiset sävyt. Toimii kaikille ihotyypeille, normaalista erittäin kuivaan. Sisältää arganöljyä ja glyseriiniä, jotka molemmat pehmentävät ja kosteuttavat. Voide imeytyy ihoon nopeasti, joten sinun ei tarvitse huolehtia tahmeasta ihosta ja hitaista aamurutiineista. Huomaa, että tässä tuotteessa on uusi koostumus ja siksi tuoksu eroaa edellisestä samannimisestä tuotteesta. Voit vapaasti yhdistää Benjamin Barber Body Wash Black Oak -vartalopesun kanssa optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Benjamin Barber Body Lotion -vartalovoidetta on saatavana myös maskuliinisella Oud-tuoksulla, joka perustuu samannimiseen eksoottiseen puuhun ja sisältää vivahteita nahasta, makeudesta, santelipuusta ja vetiveristä, sekä Saffron & Leather -tuoksulla, joka on pehmeä ja lämmin tuoksu sahramista, nahasta ja santelipuusta. * Runsas vartalovoide * Tammen, nahan ja tupakan tuoksu. * Sisältää arganöljyä ja glyseriiniä pehmentämään ja kosteuttamaan. * Imeytyy nopeasti ihoo

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita