Augustinus Bader The Double Cleanse Duo
  • Augustinus Bader The Double Cleanse Duo thumbnail 1

Tuotemerkit > Augustinus Bader

Augustinus Bader The Double Cleanse Duo

0 Arvostelua

130,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Augustinus Bader The Double Cleanse Duo ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

JoululahjatJoululahjat tyttöystävälle

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

1. Voidemainen puhdistusgeeli (100ml) - Poistaa lian, epäpuhtaudet ja meikin ilman, että iho jää kirkkaaksi ja saa elvytetyn hehkun. - Kosteuttava, virkistävä ja ravitseva. Lukitsee kosteuden ihoesteen säilyttämiseksi. - Parantaa näkyvästi ihon sävyä ja rakennetta. Tasoittaa ihon sävyä, auttaa pienentämään ihohuokosia ja parantaa ihon kimmoisuutta. - Vähentää punoitusta ja rauhoittaa rasittunutta ihoa. - TFC8® tukee solujen uudistumista ja ohjaa olennaiset ainesosat soluihin. Levitä kostealle iholle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein muodostaen kevyen vaahdon. Huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä ja jatka muita hoitotoimenpiteitäsi. 2. Puhdistusbalsami (90g) Kompakti puhdistusbalsami, joka sulaa iholle joutuessaan ja poistaa helposti epäpuhtaudet ja meikin jättämättä jäämiä. Tarjoaa perusteellisen mutta erittäin hellävaraisen puhdistuksen säteilevää hehkua varten. - Liuottaa likaa, öljyä, ympäristön epäpuhtauksia ja meikkiä. - Ravitsee ja kosteuttaa rauhallista, tasaista ja säteilevää ihoa. - Pehmentää ihoa ja tasapainottaa sen pH-arvoa - TFC8® tukee solujen uudistumista ja ohjaa olennaiset ainesosat soluihin. Mukana on 100 % puuvillamysliinistä valmistettu ""The Cloth"", joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja tekee kasvojen pesusta poikkeuksellisen aistikkaan kokemuksen. Voidaan käyttää yksinään täydellisenä puhdistuksena tai ensimmäisenä vaiheena kaksoispuhdistushoidossa, jota seuraa The Cream Cleansing Gel -voidepuhdistusgeeli. Hiero sormenpäilläsi herneen kokoinen määrä puhtaalle iholle. Kiinnitä erityistä huomiota alueisiin, joihin kerääntyy likaa, öljyä ja meikkiä. Lisää vettä ja jatka hieromista. Liota sitten ""The Cloth"" lämpimässä vedessä ja levitä iholle varovasti pyörivin liikkein epäpuhtauksien ja viimeisten balsamijäämien poistamiseksi. Kuivaa iho ennen kuin jatkat Augustinus Baderin ihonhoitoa. Huuhtele ""The Cloth"" huolellisesti ja anna sen roikkua kuivana käyttökertojen välillä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita