African Botanics Le vert Tranquil Green Clay Soak (500g)
  • African Botanics Le vert Tranquil Green Clay Soak (500g) thumbnail 1

Tuotemerkit > African Botanics

African Botanics Le vert Tranquil Green Clay Soak (500g)

0 Arvostelua

112,50€(22,50€/100 g)

Vertaa hintoja tuotteelle African Botanics Le vert Tranquil Green Clay Soak (500g) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoVartalonpuhdistuskuorintaKylpyöljyt & suihkuöljyt

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Rentouttava ja valaiseva kokemus, joka on suunniteltu tuomaan tasapainoa modernien elämäntapojen keskelle, vähentämään jokapäiväistä ylikuormitusta, rentouttamaan ja vähentämään koko kehon ja mielen stressiä samalla kun saat takaisin sisäisen rauhallisuutesi ja tyyneytesi. Tämä ainutlaatuinen kylpyliuos sisältää upean yhdistelmän hienoa vihreää savea, voimakasta merilevää ja mineraalipitoista Atlantin merisuolaa, jotka auttavat palauttamaan ihon luonnollisen pH: n ja edistämään toksiinien poistumista rauhoittamalla samalla kuivaa, ärtynyttä ja hilseilevää ihoa. Aromaattiset ja rauhoittavat uutteet rauhoittavasta Cape Rose Geraniumista, Patchoulista ja Jasmineista edistävät hyvinvointia ja rauhoittavat mieltä. Antioksidanttipitoinen Marula-öljy ravitsee ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Varoitus: Ei ole tarkoitettu lääkinnälliseen käyttöön. Jos olet raskaana tai sinulla on jokin sairaus, ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä. Tuoksu: Jasmine + Patchouli Rakenne: Hieno savi

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita